Bloemennis bestaat vanaf september 2014.

Sinds 1 november 2018 is het Kamer van Koophandel register overgeschreven op naam van Silvia Mentz.

OVER ONS

Ik, Silvia, ben begonnen na de mavo afgesloten te hebben met MTS werktuigbouwkunde in Alkmaar.

Daar heb ik twee jaar met veel plezier de lessen en het vooral het uitgaansleven gevolgd! Ondertussen 16 lentes jong, mijn man Marc tegen gekomen en besloten om te stoppen met de opleiding en te gaan werken in de metaal. Achter de draaibank, freesbank, werkbank en in het las hok heb ik vele uurtjes doorgebracht met ook veel plezier!

Als hobby had ik al het opmaken van potten en vazen met bloemen en planten. Nadat ik een bezoek gebracht had aan het Clusius College in Alkmaar heb ik toen besloten om daar de opleiding tot bloemist te gaan volgen.

Na bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben ben ik in 2015 bij de Bloemennis terecht gekomen en de samenwerking met Esther aangegaan.  In 2018 alleen verder gegaan uiteraard met de steun van mijn man Marc en mijn drie kinderen Merel (wel eens in de winkel te vinden), Femke en Tijmen. Zonder de hulp van verdere familie en vrienden kon dit uiteraard niet gebeuren.

Nog steeds elke dag blij met mijn keuze tot wisseling van beroep en nog steeds elke dag blij met deze prachtige kans en winkel in het mooie Hippolytushoef!

Met veel plezier maak ik voor u al uw bloemwerk of het nu voor een bruiloft, een uitvaart, gewoon lekker voor op tafel of om cadeau te geven is, alles wordt met veel liefde voor u samengesteld!

 

 

‚ÄčAGENDA

 

Hoofdstraat 22

1777 CB  Hippolytushoef

Silvia 06-28526978

OVER ONS