Rouwwerk

Een laatste eerbetoon in de vorm van een gepersonaliseerd bloemstuk. Wij komen bij jullie langs om samen de juiste bloemen uit te zoeken.

Ook verwerken wij desgewenst materialen om het nog meer eigen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een verfkwarst voor een schilder, materialen uit een hobby groenten- of bloementuin en hobby materiaal.

Ook kunnen wij een houdbare decoratie maken om bij de rustplaats neer te leggen als het nog even duurt voordat de steen geplaatst wordt.

Er is veel mogelijk en daar helpen wij graag bij.

‚ÄčAGENDA

 

Hoofdstraat 22

1777 CB  Hippolytushoef

Silvia 06-28526978

Een laatste eerbetoon in de vorm van een gepersonaliseerd bloemstuk. Als u het fijn vind, komen we bij u langs om samen de juiste bloemen uit te zoeken.

Uiteraard mag u ook langskomen in de winkel of bellen. Wij verwerken desgewenst materialen om het nog meer eigen te maken.

Denk bijvoorbeeld aan verfkwasten voor een schilder, een hamer voor een timmerman, wol en breinaalden voor iemand die van handwerken houdt of bijvoorbeeld groenten van een hobbytuinder.

Ook kunnen wij een houdbare decoratie maken om bij de rustplaats neer te leggen. Er is veel mogelijk en daar helpen wij u graag bij.